Gokhal postkantoor Weert dit voorjaar open

© iStock
Het Fair Play Casino in het oude postkantoor aan de Wilhelminasingel in Weert gaat in het voorjaar open, bijna twee jaar later dan gepland.
Dat zegt Fair Play-directeur Jan Schiffelers.

Interne verbouwing

De plannen om in het pand een speelhal van Fair Play te vestigen stammen uit 2012. In eerste instantie was ook het streven om al in de zomer van 2013 open te gaan, maar de interne verbouwing van het pand liep vertraging op. "Zoals dat gaat bij grotere projecten waren er enkele technische zaken waardoor alles wat langer heeft geduurd dan gedacht, maar alles is nu keurig geregeld en is het de bedoeling om in het vroege voorjaar open te gaan", vertelt Schiffelers.

Parkeerterrein

Hij is daarbij ook blij dat de omgeving van het nabijgelegen nieuwe stadhuis inmiddels ook is opgewaardeerd. Na de verbouwing van het postkantoor zullen op de begane grond onder meer 120 kansspelautomaten worden geplaatst. Boven komen kantoren en kleedruimtes voor personeel. Ook het parkeerterrein aan de achterkant zal worden gebruikt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!