VVV licht optie contract Simon Janssen en zegt contracten op

Simon Janssen © Orange Pictures
VVV-Venlo heeft de optie in het contract van Simon Janssen gelicht, waardoor hij tot de zomer van 2025 onder contract staat in De Koel.
De club wil Janssen graag behouden, maar dat geldt niet voor alle spelers. Want de Venlose club heeft meerdere contracten formeel opgezegd.

Aflopende contracten

De contracten van Jens Craenmehr en Sem Dirks zijn niet gelicht. Ook de contracten van Joep Kluskens en Thijme Verheijen vervallen aan het einde van het seizoen.
De club laat weten in gesprek te zijn met het duo. In de aflopende overeenkomsten van Moreno Rutten, Stan Henderikx en Robert Klaasen waren geen opties opgenomen. De contracten van deze spelers zijn formeel opgezegd.

In gesprek

De club geeft aan met Roel Janssen, wiens contract ook afloopt, in grote lijnen overeenstemming bereikt te hebben over een nieuw contract van één jaar. Ook is de Koelclub in gesprek met FC Dordrecht over een mogelijke definitieve transfer van Pepijn Doesburg. De spits speelt dit seizoen op huurbasis voor VVV.

Huurspelers

Buiten Doesburg heeft VVV dit seizoen een aantal andere spelers op huurbasis onder contract staan. De huurovereenkomsten met Delano van Crooij, Michalis Kosidis en Milan Robberechts eindigen na dit seizoen. In de huurovereenkomst van Magnus Kaastrup was een optie tot koop opgenomen, maar VVV zal die optie niet lichten.

Niet definitief

Het opzeggen van de contracten betekent niet automatisch dat deze spelers VVV zullen verlaten. De club behoudt namelijk de mogelijkheid om spelers waarvan het contract is opgezegd of de optie niet is gelicht, een nieuw contract aan te bieden. VVV is momenteel in gesprek met verschillende spelers over mogelijke nieuwe (huur)overeenkomsten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!