Roda JC'er Van der Heide droomt van promotie en Spanje

Roda JC'er Arjen van der Heide in de derby tegen MVV © Orange Pictures
Hij was zondagmiddag een van de hoofdrolspelers in de derby tussen MVV en Roda JC: Arjen van der Heide. De Roda-aanvaller scoorde twee doelpunten en hielp zijn ploeg naar een 0-3 overwinning. "Op korte termijn wil ik het goed doen bij Roda JC en op lange termijn droom ik ervan om in Spanje te kunnen voetballen."
Van der Heide was maandagavond te gast in het L1-programma Tafel Voetbal.

Stijgende lijn

De 22-jarige Van der Heide speelt sinds 2022 bij Roda JC. "Vorig seizoen heb ik een moeilijk jaar gehad, zowel persoonlijk als met het team, toen zijn we als 15e geëindigd. Sinds de voorbereiding op dit seizoen is mijn ontwikkeling in een stijgende lijn gegaan." Dit seizoen scoorde Van der Heide vijf keer en gaf hij negen keer een assist. In het online-gedeelte 'De Verlenging' vertelt hij over zijn Spaanse droom:

NAC Breda

Komende zaterdag speelt Roda JC, dat op de tweede plaats staat in de Keuken Kampioen Divisie, een thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Het duel is vanaf 20:00 uur te volgen op L1 Radio.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!