Mark Flekken wint 'Save of the Month Award'

Mark Flekken wint 'save of the month' award © Premier League
Mark Flekken ziet zijn sterke serie wedstrijden bekroond met de ereprijs 'redding van de maand februari' in de Premier League.
Dat lukte de doelman uit Bocholtz vorige maand in de uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wolves.

Vakjury

De vakjury beoordeelde de redding als stunning and superb. Hij hield onder meer André Onana en Emiliano Martinez van Aston Villa achter zich bij de verkiezing. "Het voelt erg goed om de ploeg te kunnen helpen", zegt Flekken op de clubkanalen. "Ik heb niet de makkelijkste zes maanden achter de rug, dan is het prachtig om met deze prijs erkenning te krijgen voor een paar goede weken. Ik zal alles geven om dat niveau vast te houden."

Award

Flekken is pas de derde speler van zijn club Brentford FC die een maandelijkse award binnensleept. In die wedstrijd met Wolves hield Flekken de nul tijdens de met 2-0 gewonnen wedstrijd en dat leverde belangrijke punten op om met zijn ploeg weg te blijven uit de onderste regionen van de ranglijst.

Derby

Zaterdagavond speelt Flekken met Brentford een van de vele Londense derby's, uit tegen Arsenal de nummer drie van de ranglijst. Brentford staat vijftiende. Het verschil met de degradatieplekken bedraagt op dit moment zes punten. Volgende week vrijdag hoort Flekken of hij door bondscoach Ronald Koeman wordt geselecteerd voor de komende oefenwedstrijden met Schotland en Duitsland.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!