Verstappen begint het snelst aan tweede raceweekend

Later op donderdag krijgt Verstappen in de tweede vrije training in het Saudische Djedda weer de kans om te laten zien hoe goed hij is. © ANP
Max Verstappen heeft ook aan het begin van het tweede raceweekend van dit seizoen laten zien hoe snel hij met zijn Red Bull is.
In de eerste vrije training in Djedda klokte de drievoudig wereldkampioen in de Formule 1 de beste tijd (1.29,659), op een kleine twee tienden van een seconde gevolgd door de Spanjaard Fernando Alonso. Verstappens teamgenoot Sergio Pérez kwam vlak daarachter tot de derde tijd.

Tweede vrije training

Verstappen was vorige week in de drie trainingen voor de openingsrace in Bahrein nog niet de snelste, maar won vervolgens zowel de kwalificatie als de hoofdrace met overmacht. Later op donderdag krijgt Verstappen in de tweede vrije training in het Saudische Djedda weer de kans om te laten zien hoe goed hij is. Zaterdag volgt de race.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!