Verstappen ziet geen reden om te vertrekken bij Red Bull

Verstappen blijft naar eigen zeggen 'gewoon' bij Red Bull. © ANP
Max Verstappen is naar eigen zeggen helemaal niet bezig met een mogelijke overstap naar een ander team.
Ondanks dat er dit seizoen pas één race is verreden en Verstappen vorig seizoen een klasse apart was met Red Bull wordt er gespeculeerd over zijn toekomst.

'Blijf in dit team'

"Ik weet wat ze voor mij hebben gedaan in mijn carrière. Het is absoluut de bedoeling om bij dit team te blijven", beweerde Verstappen op een persconferentie in Djedda, waar zaterdag de tweede grand prix van het seizoen wordt verreden.

'Er moet iets gebeuren'

Ook in Djedda lijkt het nog onrustig bij Red Bull. Zondagavond kwam De Telegraaf met het nieuws naar buiten dat Jos Verstappen, de vader van de drievoudig wereldkampioen, vindt dat er snel iets moet gebeuren om de rust terug te laten keren. Moederbedrijf Red Bull sprak teambaas Christian Horner vlak voor het seizoen na onafhankelijk onderzoek vrij van de beschuldigingen van ongepast gedrag.
"Ik ben de zoon van mijn vader. Het zou vreemd zijn als ik aan de andere kant stond", aldus de titelhouder in de Formule 1, die niet heel diep inging op de gebeurtenissen van de afgelopen weken. "Zolang we onze prestaties leveren, is er geen reden om te vertrekken. Ik geniet ervan en ben hier gelukkig."

Mercedes

Een overgang naar Mercedes behoort tot de opties. Lewis Hamilton verruilt dat team na dit seizoen voor Ferrari. "In het leven weet je nooit 100 procent zeker wat er zal gebeuren. Maar ik denk er niet te veel over na", liet Verstappen optekenen na vragen over zijn toekomst.
Verstappen won afgelopen weekend de eerste race in Bahrein.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!