MVV en Dordrecht scoren niet in restant onderling duel: 1-3

Bryan Smeets en Dailon Livramento © Orange Pictures
MVV Maastricht heeft maandag in het restant van de wedstrijd tegen FC Dordrecht de eerder opgelopen achterstand niet weten goed te maken. In een lege Geusselt eindigde de wedstrijd in 1-3.
Het duel werd vrijdagavond diep in de tweede helft gestaakt na een incident op de tribune. Na een val van een MVV-supporter werd besloten om de wedstrijd niet uit te spelen.

Minuten

En dus mochten de beide ploegen maandagmiddag om 14:00 uur opnieuw aantreden, ditmaal zonder publiek. De wedstrijd ging verder in minuut 85. MVV drong pas in de vier minuten tellende blessuretijd echt aan met een schot van de voet van Bryan Smeets, maar Dordrecht-keeper Luca Plogmann kon de inzet pareren. Daardoor bleef de score ongewijzigd.

Vrijdag

Vrijdag waren het een treffer van Mathis Suray en een knullig eigen doelpunt van MVV-goalie Romain Matthys die Dordrecht binnen tien minuten aan een 0-2 voorsprong hielpen. Ilias Sebaoui maakte er nog voor rust 0-3 van, waarna Dailon Livramento in de tweede helft MVV met de 1-3 in ieder geval op het scorebord zette.

Twaalfde

Door de nederlaag blijft MVV steken op de twaalfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag spelen de Maastrichtenaren een uitwedstrijd tegen subtopper FC Groningen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!