Bekijk: Mark Flekken blijkt grote Formule 1-kenner

Mark Flekken (archief) © Orange Pictures
Doelman Mark Flekken hoort vrijdag of hij is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de eerste oefenduels richting het Europees kampioenschap van komende zomer in Duitsland.
Een plek in de voorselectie lijkt meer dan reëel gezien de goede prestaties van de Brentford-keeper de afgelopen maanden.

Elftal van de maand

De keeper uit Bocholtz is door de gerenommeerde voetbalstatistiekenwebsite WhoScored opgenomen in het elftal van de maand in de Premier League. En dat is niet zo gek. Flekken speelde geweldige wedstrijden tegen Manchester City en ook in andere duels liet hij knappe reddingen zien. Flekken heeft naast het voetbal nog genoeg tijd om provinciegenoot Max Verstappen in de Formule 1 te volgen, zo blijkt uit een video van Viaplay:

Chelsea

Vrijdagmiddag zal Flekken vooral zijn telefoon in de gaten houden als bondscoach Ronald Koeman de voorselectie bekendmaakt. Daarna gaat de focus snel op de thuiswedstrijd die Brentford komende zaterdag speelt tegen Chelsea. Flekken staat met Brentford op de 16e plaats in de Premier League, vijf punten boven de degradatiestreep.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!