Jo Smeets verlengt bij handbalclub Vlug en Lenig

Jo Smeets ook volgend seizoen trainer van Vlug en Lenig © Publiciteitsvisie
Handbaltrainer Jo Smeets staat ook volgend seizoen voor de damesgroep van Vlug en Lenig uit Geleen.
De Belgische trainer staat sinds eind november voor de groep van de Geleense Eredivisie ploeg. Hij nam, na tegenvallende resultaten, de taak van de ontslagen trainer Harold Nusser over.

Kampioenspoule

Onder leiding van Smeets is de ploeg een opmerkelijke weg omhoog ingeslagen. De ploeg staat op dit moment op een achtste plaats op de ranglijst. De ploeg aast op een plek in de kampioenspoule. Toen Smeets aan de slag ging, stond de ploeg op de een na laatste plaats.

Goede resultaten

Mede door de resultaten en de geslaagde samenwerking met de spelersgroep, heeft het bestuur besloten om Smeets een nieuw contract voor volgend seizoen voor te leggen. Smeets maakt van dit aanbod gebruik. Ook zijn assistent-trainer Tommie Jansen heeft verlengd.

Stappen

Onder leiding van de 64-jarige trainer speelt de ploeg weer herkenbaar handbal. Smeets ziet ook dat in de huidige groep genoeg potentieel zit: "Ik heb het naar mijn zin en zie dat er stappen gemaakt worden. Daar wil ik volgend seizoen graag de vruchten van plukken. Het team heeft laten zien karakter te tonen en dat stelt me tevreden".
Zaterdagavond speelt Vlug en Lenig een uitwedstrijd in Wateringen tegen Velo.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!