Handballers Bevo door in beker, V&L wint belangrijk duel

Een kans voor Vlug & Lenig in de wedstrijd tegen DSVD © PubliciteitVisie
De handballers van Herpertz/Bevo uit Panningen hebben de kwartfinales van het bekertoernooi bereikt. De ploeg van Hans van Dijk versloeg Hercules uit Den Haag met 20-33.
BFC uit Beek redde het niet tegen het tweede team van Aalsmeer (28-33). In de Eredivisie voor vrouwen boekte Vlug & Lenig een belangrijke overwinning: 31-29.

Kwartfinales

Bevo wist niet zomaar af te rekenen met Hercules, de nummer acht uit de Eredivisie. De ploeg uit Den Haag wist in eigen sporthal het verschil lange tijd rond de drie punten te houden. Richting de rust wist Bevo het verschil te vergroten en stond het 11-17 halverwege. Nadat Hercules in de tweede helft nog even terugkwam tot een verschil van vier punten, besliste de ploeg uit Panningen even later de wedstrijd.
BFC uit Beek, koploper in de Eredivisie, wist niet de kwartfinales te bereiken. In Noord-Holland werd verloren van het tweede team van Aalsmeer met 28-33. Lions en Bevo zijn zodoende de twee overgebleven Limburgse vertegenwoordigers bij de laatste acht.

Vlug & Lenig

De vrouwen van Vlug & Lenig uit Geleen speelden in de Eredivisie tegen DSVD, een rechtstreekse concurrent op de ranglijst. Beide ploegen hadden voor de wedstrijd namelijk elf punten. V&L speelde een sterke eerste helft en stond halverwege met 18-15 voor. In de tweede helft wist DSVD op gelijke hoogte te komen. In de laatste twee minuten van de wedstrijd trok de thuisploeg de wedstrijd naar zich toe. V&L staat nu achtste in de Eredivisie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!