Sport

Graef: 'Soulyman Allouch steekt dikke middelvinger op'

Soulyman Allouch © Orange Pictures
Oud-VVV-speler Maurice Graef is zeer kritisch op speler Soulyman Allouch die afgelopen vrijdag voor de derde keer in korte tijd te laat kwam bij de Venlose club. "Dit kan echt niet."
Graef deed zijn uitspraken in het L1-programma Tafel Voetbal.

Kapitaalvernietiging

Nadat Allouch al twee keer te laat kwam op een training, was de aanvaller afgelopen vrijdag niet op tijd bij het verzamelmoment van VVV in aanloop naar de uitwedstrijd bij TOP Oss. "Ik heb hem een paar keer in bescherming genomen, maar dit kan echt niet", zegt Graef. "Je steekt eigenlijk een dikke middelvinger op naar je medespelers, club en fans. Dit kan echt niet."
Toch is het volgens de topscorer allertijden van VVV niet eenvoudig om nu een beslissing te nemen. Allouch heeft namelijk tot 2026 een contract in De Koel. "Het is kapitaalvernietiging als je zegt: vertrek maar."
Allouch is door VVV buiten de wedstrijdselectie gehouden komende vrijdag tegen Telstar en heeft een geldboete ontvangen.

Winterse transfer

Oud-MVV-voetballer Reginald Thal denkt dat Allouch wellicht een winterse transfer wil afdwingen met zijn gedrag. "Ik denk dat de zaakwaarnemer van Allouch misschien wel heeft gezegd: nog een keer en dan ben je zeker weg in de winterstop." Ook technisch directeur Jeffrey van As is kritisch op de buitenspeler: "Als iemand zijn afspraken niet nakomt door niet op tijd te komen, dan kunnen afspraken in het veld ook niet meer worden nagekomen. Dat is een mentaal iets."
In Tafel Voetbal werd nog verder teruggeblikt op de eerste seizoenshelft van VVV:

Telstar

Komende vrijdag speelt VVV de laatste wedstrijd van 2023. In De Koel ontvangt het Telstar. De wedstrijd is vanaf 20:00 uur te volgen op L1 Radio.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!