Ruben van Bommel geselecteerd voor Oranje Onder 20

Ruben van Bommel juicht na zijn doelpunt tegen VVV-Venlo © PubliciteitVisie
MVV'er Ruben van Bommel maakt zijn debuut in de selectie van het Nederlands elftal voor spelers tot 20 jaar.
Bondscoach Martijn Reuser riep ook Roda JC-middenvelder Lennard Hartjes op voor een oefenduel met Frankrijk. Roda-talent Sami Ouaissa zat ook in de voorselectie, maar is voor dit duel niet geselecteerd. Voor zowel Van Bommel als Hartjes is het de beloning voor het eerste, volwaardige seizoen in het betaalde voetbal.

Marbella

Van Bommel en Hartjes maken deel uit van de 21-koppige selectie die dinsdag bij elkaar komt en op 25 maart speelt op het Banus Football Center in het Spaanse Marbella. In die groep is AZ hofleverancier met zes spelers, die afgelopen weken hoge ogen gooiden in de UEFA Youth League door achtereenvolgens van FC Barcelona en Real Madrid te winnen.

Marokko-20

Ook MVV'er Nabil el Basri kreeg positief nieuws. Hij is opgenomen in de definitieve groep van Moarokko Onder 20. Voor hem geen wedstrijd, maar wel van 20 tot en met 28 maart een trainingskamp in Marokko

Competitie

Zowel El Basri als Van Bommel ontbreken hierdoor in de wedstrijdselectie van MVV bij het competitieduel met Willem II op zondag 26 maart.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!