Sport

Schuurs uitgeschakeld in gemengd dubbel Melbourne

Demi Schuurs © Orange Pictures
Demi Schuurs is klaar in het gemengd dubbel op de Australian Open. De Nieuwstadtse Schuurs verloor met de Kroaat Nikola Mektic aan haar zijde in de tweede ronde van het Amerikaans/Britse duo Taylor Townsend/Jamie Murray.
Nadat Schuurs en Mektic de eerste set met 7-6 hadden gewonnen, pakten Townsend en Murray de tweede set met 6-4. In de beslissende supertiebreak waren Towsend en Murray beter: 10-5.

Vrouwendubbel

Schuurs is ook nog actief in het vrouwendubbel met haar Amerikaanse partner Desirae Krawczyk. Het als zesde geplaatste stel speelt in de derde ronde tegen het Slowaaks/Belarussische koppel Tereza Mihalikova/ Aliaksandra Sasnovitsj.

Middelkoop

Ook Matwé Middelkoop is uitgeschakeld in het gemengd dubbel. Hij boog samen met zijn Amerikaanse partner Nicole Melichar-Martinez in de eerste ronde voor het Japans/Uruguayaanse koppel Makoto Ninomiya/Ariel Behar in twee sets: 1-6 4-6. Middelkoop zit nog in het mannendubbel met Robin Haase. Het Nederlandse duo treft in de derde ronde landgenoot Jean-Julien Rojer, die samen met Marcelo Arévalo uit El Salvador speelt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!