Video: Zat Parkhotel-renster fout in Tour de France Femmes?

Vera Koedooder (in het wit) en Kylie Waterreus aan tafel bij Tour de Limbourg © Jean-Pierre Geusens
De valpartij van Marta Cavalli, veroorzaakt door Parkhotel Valkenburg-renster Nicole Frain, houdt de gemoederen in de Tour de France Femmes nog steeds flink bezig.
Ook in het L1-programma Tour de Limbourg werd dinsdagavond uitgebreid gediscussieerd over de valpartij en de uitspraken van Frain na afloop.

Schedelletsel

Frain reed in de tweede etappe van de Tour de France Femmes hard in op Marta Cavalli. De Italiaanse wielrenster probeerde een valpartij te ontwijken. Cavalli viel daardoor uit met schedelletsel. Frain deed na afloop de wenkbrauwen fronsen door in een interview te zeggen dat ze 'een gaatje' zag en dacht er op hoge snelheid doorheen te kunnen. De Australische reageerde later op Instagram door te zeggen dat het niet haar intentie was om de zware crash te veroorzaken.

Discussie

De valpartij en de uitspraken van Frain werden in Tour de Limbourg besproken door Lotto Soudal-renster Kylie Waterreus uit Ulestraten en vaste analist en oud-renster Vera Koedooder:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!