Sport

MVV-trainer Verberne gaat voor de play-offs

Afbeelding ter illustratie © PubliciteitVisie
MVV heeft woensdagochtend het nieuwe seizoen afgetrapt. De eerste training werd afgewerkt in stadion De Geusselt. De nieuwe hoofdtrainer Maurice Verberne wil dit jaar de play-offs halen. "Of dat reëel is, dat zien we dan wel weer."
Verberne nam in maart op interim-basis het stokje over van de vertrokken trainer Klaas Wels. Nu begint hij aan zijn eerste seizoen bij MVV als hoofdtrainer.

Dailon Livramento

Er stonden woensdagochtend 25 spelers op het veld, waarvan 18 contractspelers. Dat is wel eens anders geweest, zoals vorig jaar toen er zes contractspelers op het veld stonden. "Ik ben heel blij dat de selectie nagenoeg hetzelfde is gebleven. Dat is wel prettiger dan vorig jaar." Er stond één proefspeler op het veld, de 21-jarige aanvaller Dailon Livramento die vorig seizoen bij Roda JC onder contract stond.

Ambities

De 51-jarige trainer uit Brabant is enthousiast en wil het beter doen dan vorig jaar. "Ik wil altijd voor de prijzen spelen, daar wil ik wel echt voor gaan. Misschien is dit een uitspraak waar ik dit seizoen nog vaak aan herinnerd ga worden, maar ik wil wel ergens om spelen."

Nieuwelingen

Verberne heeft zijn eerste twee aanwinsten als binnen: doelman Thijs Lambrix, die de eerste training oversloeg vanwege een examen, en de 20-jarige Lorenzo Noviello. MVV speelt zaterdag de eerste oefenwedstrijd tegen VV Berg '28.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!