Linssen gelinkt aan Feyenoord: 'Hebben mijn nummer niet'

Bryan Linssen (tweede van rechts) in duel met Jeremiah St. Juste van Feyenoord. © Orange Pictures
In de wandelgangen wordt de naam van Bryan Linssen (27) steeds vaker genoemd in combinatie met Feyenoord. De buitenspeler van Vitesse heeft echter nog niets van de Rotterdamse club gehoord.
Feyenoord nam onlangs afscheid van linksbuiten Jean-Paul Boëtius, terwijl de Zweedse buitenspeler Sam Larsson met zijn vorm worstelt in Rotterdam.Niets gehoord

?De rekensom lijkt daardoor eenvoudig: Feyenoord zoekt aanvullende impulsen en Linssen verkeert in blakende vorm. Eerder liet de vleugelflitser uit Neeritter echter weten dat Vitesse hem niet wil verkopen. In gesprek met FOX Sports zegt hij ook nog niets van de Rotterdamse topclub te hebben gehoord. "Nee, volgens mij hebben ze mijn nummer niet", zegt hij met een knipoog.


Fantastische club

Linssen geeft aan dat hij wel heeft gehoord dat hij met de Stadionclub in verband wordt gebracht. "Ik hoor het veel, lees het af en toe. Maar ik weet het niet." De verslaggever van FOX Sports suggereert dat Feyenoord wel een linksbuiten kan gebruiken. "Dat is aan Feyenoord", zegt Linssen. "Feyenoord is natuurlijk een topclub in Nederland, een fantastische club. Misschien dat ik nu een telefoontje heb gemist", grapt hij.


Bij Vitesse is Linssen de grote roerganger én reserve-aanvoerder. Hij speelde 51 wedstrijden voor de club uit Arnhem en scoorde daarin 22 keer. Eerder kwam hij ook uit voor VVV-Venlo, MVV en Fortuna Sittard.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!