Wim Dusseldorp versterkt technische staf MVV Maastricht

© Ermindo Armino (MGL)
De technische staf van MVV Maastricht wordt uitgebreid met Wim Dusseldorp. De 54-jarige oud-keeper van de Maastrichtse club zal trainer Ron Elsen gaan assisteren.
Per 1 juli treedt hij in dienst voor de komende drie seizoenen.

Kampioen
Dusseldorp stond in de seizoenen 1981-1984 reeds bij MVV onder contract als keeper en van 1992 tot 1998 als jeugdtrainer, hoofd opleidingen en assistent- en keeperstrainer. Hij werd twee keer kampioen met de club, in 1984 en 1997.
Roda JC en VVV-Venlo
Daarna vertrok Dusseldorp naar Roda JC, waar hij drie jaar assistent-trainer was. In 2001 werd de Meerssenaar aangesteld als trainer van VVV-Venlo, waarmee hij uiteindelijk de nacompetitie bereikte. In 2004 werd hij assistent-trainer van Jong Oranje en Oranje onder 19. Hij combineerde dat met zijn werkzaamheden bij SC Heerenveen. Met Jong Oranje werd Dusseldorp in 2006 Europees kampioen op het EK in Portugal. Bij SC Heerenveen was hij hoofd opleiding van de Friese club.

Fortuna Sittard
In augustus 2010 werd Dusseldorp hoofdtrainer bij Fortuna Sittard en per 1 januari 2012 trad hij als technisch manager in dienst bij eredivisionist VVV-Venlo. Die functie bekleedde hij tot vorig seizoen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!