Roda JC staat achter actie Dani Schahin: 'Eenheid vormen'

Roda-fans op de tribune. © Jack Kochanowski
Roda JC steunt de actie van aanvaller Dani Schahin. Hij sprak het Roda-publiek aan op de negatieve houding tijdens de wedstrijd tegen SC Heerenveen.
De Roda-speler scoorde zondag in de thuiswedstrijd. Na dat doelpunt zocht hij de confrontatie met het thuispubliek. Met een vinger op zijn mond maakte Schahin duidelijk dat hij de fans van Roda te kritisch en negatief vindt.

Doel verwezenlijken

"De hele week zijn wij maar met één ding bezig en dat is het winnen van wedstrijden. Hierbij hebben we iedere speler heel hard nodig om dit doel te verwezenlijken. Dani Schahin is een echte winnaar en voor onze groep een hele belangrijke speler. De uitleg die hij na afloop gaf voor de tv-camera´s zijn woorden die wij onderstrepen", aldus de selectie en technische staf van Roda in een verklaring op de clubsite.

Laatste

Roda JC won de wedstrijd met 2-1, maar staat nog wel altijd laatste in de eredivisie. Schahin vierde de overwinning na afloop ook niet met de supporters.

Warme club

Harm van Veldhoven, technisch directeur van Roda: "Natuurlijk weet ik dat de supporters een aantal zware en moeilijke jaren achter de rug hebben, maar als we van Roda JC weer die warme club willen maken dan helpt het juist om het team op een positieve manier aan te moedigen. Die ommekeer naar rustigere jaren kunnen we tenslotte alleen samen bewerkstelligen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!