Topschutter Boymans pas volgend seizoen weer in actie

© Ermindo Armino
Spits Ruud Boymans uit Born richt zich op komend voetbalseizoen. De speler van FC Utrecht moet langer dan verwacht revalideren van een zware enkelblessure.
De kwetsuur liep hij in december op tijdens een wedstrijd tegen Heracles Almelo. Oorspronkelijk zou hij drie maanden aan de kant staan, maar nu blijkt dat hij meer tijd nodig heeft om fit te worden. "Doodzonde hoe het is gelopen, maar volgend seizoen sta ik er weer'', laat de speler weten via de sociale media.

Topscorerstitel

De 25-jarige goaltjesdief maakte begin dit seizoen negen doelpunten in evenzoveel wedstrijden. Zijn vervanger, Sebastién Haller, maakte tot nu toe acht treffers en kan in de komende wedstrijden de topscorerstitel van de FC opeisen.

Willem Janssen

Voor de Domstedelingen gaat het voetbalseizoen uit als een nachtkaars. De equipe, met onder meer Willem Janssen uit Well in de gelederen, moet nog drie wedstrijden spelen. De club eindigt deze voetbaljaargang in de middenmoot.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!