Sport

Niels Fleuren op amateurbasis naar FC Oss

Niels Fleuren (VVV). © Jack Kochanowski
Niels Fleuren maakt een transfer in de Jupiler League. De voormalige verdediger van VVV verkast van FC Emmen naar FC Oss.
De 30-jarige linksback, die 353 wedstrijden speelde in het shirt van VVV, sluit op amateurbasis aan bij de selectie van Oss. Hij heeft een verbintenis getekend voor één jaar, met het oog op een contract voor één of meerdere seizoenen.

'Buitenkans'

Directeur Peter Bijvelds is blij met de komst van de ervaren verdediger. "Ik waardeer het zeer dat Niels desondanks toch voor ons kiest. Een buitenkans, want hij is niet de minste verdediger. Wellicht dat over een periode de kaarten weer heel anders geschud zijn", vertelt hij op de clubsite van Oss.
Ook Fleuren is in zijn nopjes met de transfer. "Ik ben goed ontvangen door de jongens. Het is een open groep. De club kan ik het best omschrijven als sociaal en warm. Als het aan mij ligt, loop ik hier nog een aantal jaar rond."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!