Lions wint nipt van Hurry Up

De handballers van OCI-Lions hebben hun koppositie in de play-offs met succes verdedigd. Ze wonnen in Zwartemeer met 27-28 van Hurry Up.
Net zoals altijd had Lions het moeilijk met de ploeg van Joop Fiege. Hurry Up speelt altijd goed in de eigen knusse en kleine sporthal, waar het publiek bijna met de voeten op het speelveld zit.

Moeilijke pot

Coach Monique Tijsterman verwachtte een moeilijke pot. De thuisclub bleef lang bij en kwam in de slotfase nog terug tot op een goal. Bij Lions deed aanvoerder Tim Mullens nog niet mee. Hij zat het laatste duel van zijn schorsing van twee duels uit.

Na Hurry Up speelt Lions tegen een aantaal zwakkere broeders, die geen enkel probleem moeten opleveren. Zaterdag is Tachos uit Waalwijk te gast in Sittard.

Lions 2

De reserves van Lions lijken uitgespeeld. Zij moeten de laatste duels voor spek en bonen spelen en dat is aan de prestaties te zien. Klassenbehoud is veilig gesteld en een prijs valt er niet te halen voor de mannen van coach Harold Nusser. Zelfs met de nummer laatst, Aristos, had Lions de nodige problemen, maar er werd krap gewonnen met 22-21.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!