Superieure cijfers voor Eaters na drie bekerduels

© iStock
De ijshockeyers van Microz Eaters Geleen zijn vlekkeloos aan het nieuwe seizoen begonnen. Na drie duels in de bekercompetitie hebben de Geleendenaren de volle buit te pakken.
Het meest recente slachtoffers van de Geleense dadendrang zijn de Zoetermeer Panthers: Eaters won zaterdagavond met 0-3 in Zuid-Holland.

Shutout

Nick Verschuren en tweemaal Lukasz Bartak waren verantwoordelijk voor de Limburgse treffers. Goalie Rowan Delil hield aan de overkant zijn doel schoon en herhaalde met die shutout het kunstje van de eerste twee bekerduels.

Geen partij

Ook toen incasseerden de Eaters geen enkele tegengoal: vorige week zaterdag werd het Tilburg Trappers Toekomstteam met 10-0 van het ijs geveegd, waarna een dag later ook Amsterdam Tigers geen partij bleek voor de ploeg van Andy Tenbult: 5-0.

Nijmegen

Met negen punten, 18 treffers en 0 tegengoals is het de vraag welke ploeg de Geleendenaren wel een halt kunnen toeroepen. Met AHOUD Devils Nijmegen komt zondagavond een geduchte tegenstander naar Glanerbrook; zij hebben zes punten uit drie wedstrijden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!