KNVB wil steunpunt op Sportzone in Sittard

© iStock
De KNVB heeft vergevorderde plannen om op de Sportzone in Sittard een nieuw steunpunt te vestigen.
Alle amateurvoetbalclubs uit Zuid-Limburg moeten er straks terecht kunnen voor advies en begeleiding. Ook kunnen er centrale vergaderingen en thema-bijeenkomsten worden belegd.

Wenselijk

Het is de bedoeling dat KNVB-medewerkers het steunpunt permanent zullen bemannen. Als gevolg van de sluiting van het districtskantoor in Nieuwstadt sinds 1 juli zijn alle competitiezaken overgeheveld naar het nieuwe onderkomen in het PSV-stadion in Eindhoven. Een extra vestiging in de regio is volgens de voetbalbond wenselijk om de serviceverlening voor de verenigingen op peil te houden.

Noord- en Midden-Limburg

Behalve in Zuid-Limburg zal de KNVB ook voor de regio Noorden Midden-Limburg een extra steunpunt inrichten. Waar die vestiging gaat komen is nog niet bekend. De voetbalbond wil landelijk circa dertig regionale steunpunten van de grond krijgen. Indien mogelijk worden deze kantoren op de sportparken van voetbalverenigingen ondergebracht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!