Trotse Perr Schuurs wenst zus veel succes op WTA Finals

© ANP
Tennisster Demi Schuurs kan op support rekenen van haar broertje Perr als ze in actie komt op de WTA Finals.
Dat heeft de Ajax-speler laten weten in een videoboodschap. De tennisster uit Nieuwstadt staat in Singapore met Elisa Mertens op het tennistoernooi met zeven andere vrouwendubbels.

Supporteren
Broer Perr, die Fortuna Sittard dit seizoen verruilde voor Ajax, kan er niet bij zijn. "Maar natuurlijk denk ik aan je en ga ik je proberen te supporteren", laat hij in een videoboodschap (vanaf 02:12) op FOX Sports weten.

Demi Schuurs sluit tennisseizoen in Singapore afPorsche
Ondertussen kijkt Demi haar ogen uit in Singapore. "Het is ongelofelijk in wat voor hotel we slapen, dat we met een Porsche worden opgehaald en via een VIP-ingang een hotel binnengaan", vertelt ze aan FOX Sports. "Ik voel me er soms ongemakkelijk bij en weet soms niet wat er allemaal gebeurt."

Hecht
Ondanks dat haar 18-jarige broertje er niet bij kan zijn, heeft ze dagelijks contact met hem. "Het is heel hecht allemaal." Als het tennisseizoen van de 25-jarige tennisster erop zit, is ze van plan om haar broertje in actie te zien bij Ajax.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!