VVV-Venlo laat punten liggen op bezoek in Rotterdam

© Orange Pictures
VVV-Venlo heeft zaterdag van Excelsior verloren. In het Rotterdamse Kralingen werd het 1-0 voor de thuisploeg. Die stand was bij rust al bereikt.
In de eerste minuten van de wedstrijd kreeg Excelsior een kansje, maar het schot van Marcus Edwards verdween over het doel van Lars Unnerstall.

Kans voor Koolwijk
Na ruim tien minuten kreeg Excelsior een vrije trap aan de rand van het strafschopgebied, maar het schot van Ryan Koolwijk werd door de VVV-muur gestopt. Excelsior bleef drukken en dat resulteerde in de negentiende minuut in een doelpunt. Elías Már Omarsson schoot de Rotterdammers uit een counter naar 1-0.

Herboren VVV
Dat doelpunt schudde de Venlonaren wakker. Na een half uur knalde een schot van Jay-Roy Grot op de paal en even later kon de Venlose aanval niet bij de bal na een vrije trap van Tino Susic. Een aanval van Jonathan Opoku werd enkele minuten voor rust door de voor Peniel Mlapa ingevallen Patrick Joosten tegen de doelman gekopt.

Heen en weer
Excelsior probeerde na de hervatting met een snelle aanval de voorsprong te vergroten, maar de bal werd door Unnerstall onschadelijk gemaakt. De uitploeg voerde de druk op de Rotterdammers op en dat resulteerde in een voorzet van Susic, die Grot niet goed op zijn schoen kreeg. Unnerstall belette Omarsson daarna zijn tweede treffer van de wedstrijd te maken. Doelpunten vielen er niet meer.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!