MVV start met 6-0 overwinning

© Twan Spierts
MVV heeft dinsdagavond de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen de amateurs van Scharn met 0-6 gewonnen.
Voor 700 toeschouwers was Jordy Croux drie keer trefzeker. De andere doelpunten kwamen op naam van Mandiangu (2x) en Polizzi (1x).
MVV speelde met rouwbanden vanwege het overlijden van oud-speler Fons van Wissen.

Niet competitieklaar

Trainer Ron Elsen heeft z’n selectie nog lang niet compleet. Inclusief proefspelers en een paar A-junioren had Elsen dinsdagavond slechts 18 spelers tot z’n beschikking. "MVV is nog niet competitieklaar, dat is duidelijk. We zoeken nog in elke linie versterking."

Prince Rajcomar

Van de proefspelers vielen vooral de Duitse Congolees Christopher Mandiangu en oude bekende Prince Rajcomar op. De 30-jarige Rajcomar is oud-speler van van onder meer VVV, Fortuna én MVV. Het afgelopen halfjaar speelde hij in Thailand. Hij traint mee bij MVV om zijn conditie op peil te houden, maar zou het niet erg vinden om de rest van het seizoen in Maastricht te spelen. "Ik heb het erg naar m’n zin bij MVV. Ik voel me hier thuis", zei hij.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!