EVV wint met vroege treffer in Rosmalen

© iStock
EVV heeft zaterdag in de derde divisie met 0-1 gewonnen van OJC Rosmalen. Het doelpunt viel al in de achtste minuut.
EVV heeft nu zeven competitiewedstrijden gespeeld en staat met 11 punten zesde in de rangschikking.

Eerste kans

De Echtenaren kregen in Rosmalen de eerste kans van de wedstrijd en wisten die direct te benutten. Jeffrey Rijkers bracht na een fraaie actie de bal goed voor het Brabantse doel, waarna Bob Vankan de bal hard inkopte.

Kansen

Na ruim een half uur kwam de aanvoerder van de thuisclub oog in oog met de EVV-doelman, maar die belette hem te scoren. Ook EVV kreeg voor rust nog wat kansen, maar doelpunten bleven uit.

Van de lijn

Ook na rust zorgde EVV voor gevaar, maar Demen Roumen wist na een solo de bal niet in het doel van Rosmalen te werken. De thuisploeg probeerde het met lange hoge ballen, maar die vormden geen probleem voor de Echtenaren. Een kwartier voor tijd trof Jordi Beelen met een afstandsschot de paal en in de rebound haalde Rosmalen de bal van de lijn.
De Brabanders kregen in de wedstrijd zeven keer geel en beëindigden de wedstrijd met tien spelers na de tweede gele kaart voor Melvin van Gestel.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!