Martina en Martina opgeroepen voor duel tegen 'Spice Boys'

Shermar Martina © Jack Kochanowski
De broers Shermar en Shermaine Martina wacht een tripje naar de Caraïben. De MVV'ers zijn geselecteerd voor het nationale team van Curaçao.
Bondscoach Remko Bicentini heeft de uit Maastricht afkomstige broers opgenomen in zijn 23-koppige selectie.

Blessure

Dat Shermar Martina opgeroepen is voor het nationale keurkorps is opvallend, omdat de verdediger bij MVV's meest recente duel nog ontbrak door een blessure. Vrijdag sluit hij weer aan bij de wedstrijdselectie van de Sterrendragers, waarna hij samen met zijn broer in het vliegtuig naar Curaçao zal stappen.

Interlands

De broers kwamen al eerder in actie voor hun land. Shermar heeft twee interlands op de teller staan, Shermaine maakte eenmaal zijn opwachting voor de nationale ploeg.

Spice Boys

Curaçao, de nummer 81 van de wereld, neemt het op 10 september op tegen Grenada. De Spice Boys, zoals de bijnaam van de tegenstander luidt, staat 168ste op de wereldranglijst. De wedstrijd wordt gespeeld in het kader van de CONCACAF Nations League, waar 41 landen uit Noord- en Midden-Amerika aan meedoen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!