Video: Masterclass Maastrichtenaar in Maastrichtse derby

© Moonen Movies
Dat voormalig profvoetballer Danny Schreurs het scoren nog niet verleerd is, bleek zaterdagavond wel in de Maastrichtse amateurvoetbalderby tussen VV Scharn en RKSV Heer.
In de burenruzie, die eindigde in 3-4 in het voordeel van Heer, had Schreurs met een fraaie treffer een belangrijk aandeel in de overwinning van zijn team.

Onderonsje

Zo'n 800 toeschouwers waren getuige van het Oost-Maastrichts onderonsje in de Tweede Klasse G. Het leek, gezien de 0-2 ruststand, een makkelijke avond te worden voor Heer, dat in het tweede bedrijf uitliep naar 0-4. Door een sterke eindsprint wist Scharn nog terug te komen tot 3-4, maar daar zou het bij blijven.

Verwoestend

Doelpuntenmachine Schreurs nam de 0-4 voor zijn rekening. En hoe: met een verwoestend schot in de kruising liet hij de goalie van Scharn volstrekt kansloos. Bekijk hier de beelden:

Amateurvoetbal

1Limburg werkt samen met cameraman én liefhebber van amateurvoetbal Roger Moonen. Hij bezoekt wekelijks wedstrijden in Limburg. De samenvattingen en hoogtepunten plaatst hij op zijn YouTube-kanaal.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!