Pijnlijke thuisnederlaag voor MVV

MVV heeft vrijdagavond een pijnlijke nederlaag moeten slikken.
Op eigen veld ging de ploeg van Ron Elsen met 0-3 onderuit tegen het FC Den Bosch van Willy Boesen.

Omschakeling

De thuisploeg kwam na iets meer dan een kwart wedstrijd op achterstand. Abubakar verspeelde de bal en uit de omschakeling scoorde Beltrame de 0-1 voor Den Bosch. Diezelfde Abubakar kreeg even later de mogelijkheid om de gelijkmaker aan te tekenen, maar zijn eerste inzet schoot hij recht op de doelman en in tweede instantie ging zijn bal via een Bossche speler over de achterlijn. De hoekschop leverde niets op.
Pas nadat Blummel de 0-2 had gescoord kreeg MVV opnieuw de mogelijkheid om te scoren. Maar tot twee keer toe werd de bal van de lijn gehaald.

Hart van de defensie

Bij het begin van de tweede helft werd Shermar Martina in het hart van de defensie vervangen door Dimitri Lavalée, maar dat had niet het gewenste effect. Integendeel, meteen na rust scoorde FC Den Bosch 0-3. Doelman Koopmans voorkwam in het vervolg dat de nederlaag nog pijnlijker werd. Joeri Schroijen zat het tweede en laatste duel uit van zijn schorsing en werd opnieuw gemist. Den Bosch trof in de extra tijd nog een keer de paal, waar MVV geen moment aanspraak kon maken op een 'eretreffer'.
Voor het duel werd een minuut stilte gehouden vanwege het overlijden van clubicoon Frans Schobbe. Hij overleed vorige week in de leeftijd van 81 jaar en was 70 jaar lid van MVV.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!