Roda-speler Souren alsnog last van bal op zijn slaap

© Jack Kochanowski
Roda-trainer Robert Molenaar kan vrijdag in de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht geen beroep doen op Nicky Souren.
De middenvelder kreeg afgelopen dinsdag in het bekerduel tegen amateurclub Urk een bal van korte afstand keihard in zijn gezicht. Souren raakte daardoor even buiten westen. Hij moest uiteindelijk met een brancard van het veld gedragen worden.

Duizeligheid

In de kleedkamer kwam hij weer bij zijn positieven en leek het met een sisser af te lopen. Maar tijdens de training donderdagmorgen kreeg Souren weer last van duizeligheid en hoofdpijn. Daarop werd hij onderzocht door het medisch team. Hij zit uit voorzorg niet bij de selectie voor vrijdag.

Gele kaart

De bal die Souren op zijn slaap raakte, was van een gefrustreerde speler van Urk. De speler kon het niet verkroppen dat zijn ploeg uit het bekertoernooi lag. Hoewel de wedstrijd al was afgelopen, kreeg de speler toch een gele kaart voor die actie

Vier spelers

Overigens mist Molenaar nog vier spelers tegen Jong FC Utrecht. Gyliano van Velzen kampt met een hamstringblessure, Daryl Werker heeft een spierblessure in zijn bovenbeen, Dico Jap Tjong heeft last van een enkel en Niels Verburgh is herstellende van een knieoperatie.
De wedstrijd wordt vrijdagavond om 20:00 uur gespeeld.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!