Interesse van NAC, Willem II en Inter Baku in Wiljan Pluim

Wiljan Pluim. © Jack Kochanowski
Meerdere clubs hebben interesse in Roda JC-speler Wiljan Pluim. NAC Breda, Willem II en Inter Baku uit Azerbeidzjan zouden geïnteresseerd zijn in de 26-jarige middenvelder.
Pluim staat open voor een vertrek naar de eredivisie of het buitenland, laat zijn zaakwaarnemer Robert Postma weten. "Elke speler heeft zijn ambitie. Maar hij heeft het ook heel erg naar zijn zin bij Roda."

Geen concreet bod

NAC, Willem II en Inter Baku hebben allen interesse getoond, maar een concreet bod is er nog niet. "Het is nog niet heel concreet, maar wel dusdanig dat we erover nadenken", vertelt Postma. Bij de club uit Baku is Roland Vroomans technisch directeur. Hij was tot eind oktober nog hoofd jeugdopleidingen bij Roda JC.

Contract loopt af

Het contract van Wiljan Pluim bij Roda JC loopt deze zomer af, dus een verkoop in de winterstop zou voor Roda JC de enige manier zijn om nog een transfersom voor hem te ontvangen.
?Volgens directeur Wim Collard heeft zich nog niemand bij Roda gemeld voor Puim. "En dat geldt ook voor alle andere spelers van Roda JC", aldus Collard.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!