Man mishandeld na stappen in Groningen, verdachte spoorloos

De verdachte is nog niet aangetroffen. © Politie
Een 27-jarige man uit Roerdalen werd afgelopen december zwaar mishandeld na een stapavond in Groningen. Nu deelt de politie beelden van de verdachte, die nog niet gevonden is.
De Limburger was 14 december voor werk in Groningen en ging na een hapje eten op stap.

Ernstige mishandeling

Rond 04:00 uur 's nachts besloot hij weg te gaan. "Hij pakt z’n jas, gaat naar buiten en vanaf dat moment kan hij zich niets meer herinneren. Uren later wordt hij wakker, in het ziekenhuis", aldus de politie. Op de Poelestraat, waar hij met vier anderen loopt, ontstaat een discussie. De man wordt meerdere keren geslagen op zijn romp en in het gezicht getrapt. Hij raakt buiten bewustzijn en loopt meerdere breuken en kneuzingen op. Volgens de politie lijkt hij geen blijvend letsel over te houden aan het voorval.
De politie heeft in de zoektocht naar de verdachte beelden gedeeld van het incident. Ook de drie andere aanwezigen zijn nog niet bekend. Verder wil de politie graag in contact komen met getuigen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!