Zoektocht Staatsloterij naar winnaars vertraagd door mist

Vliegtuig Staatsloterij op zoek naar winnaars © Staatsloterij
De Staatsloterij doet deze week een laatste poging om winnaars van de Oudejaarstrekking 2022 te vinden. Donderdag zou er een vliegtuig boven onder andere Limburg vliegen, om mensen hierop te attenderen. Maar door de mist kan deze niet opstijgen.
Het gaat om 478.885 winnende lotnummers. Er is nog een totaalbedrag van bijna 3,95 miljoen euro te verdelen. Belastingvrij.
Onder de prijzen vallen onder andere de elektrische MINI’s die kopers van een Oudejaarslot elk jaar kunnen winnen, maar ook een groot aantal kleine geldbedragen.

Herkansing

De Staatsloterij laat weten dat er vrijdag een herkansing is. "De vliegtuigjes zullen dan vanaf vliegveld Teuge, via Utrecht, Rotterdam, ’s-Hertogenbosch, het noorden van Limburg, via Nijmegen en Arnhem weer terug naar Teuge vliegen. Het tijdstip is afhankelijk van het weer morgen", laat een woordvoerder weten.

31 december

Winnaars hebben tot 31 december de tijd om met het Oudejaarslot zich te melden bij een verkooppunt van Nederlandse Loterij.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!