L1mburg Centraal: Slachtoffers watersnood opnieuw gekleed

Kennedymars © L1
In Sittard vertrokken zaterdagochtend vele lopers voor de Kennedymars en slachtoffers van de watersnood in Valkenburg worden opnieuw gekleed door de Stichting Dress for Success.
Bekijk de hele uitzending L1mburg Centraal van zaterdag 8 april terug.

Kennedymars is weer begonnen

Vanochtend zijn weer veel mensen vanuit Sittard vertrokken voor de Kennedymars. Het is de 58e keer dat die wordt georganiseerd.

Hoogwaterslachtoffers dress for succes paasbest

Slachtoffers van de watersnood in Valkenburg die alles kwijt waren, worden opnieuw gekleed. Voor het project van de Stichting Dress for Success is door allerlei giften 30.000 euro beschikbaar. Dress for Success legde via via contact met burgemeester Daan Prevoo van Valkenburg aan de Geul. Prevoo kwam met het idee mensen die alles kwijt zijn nieuwe kleren te laten uitzoeken

Nabeschouwing Oranjeleeuwinnen

Een nederlaag voor de Oranje vrouwen gisteravond in het Fortuna Stadion in Sittard. De leeuwinnen verloren met 1-0 van Duitsland. Ondanks de nederlaag heerste er tevredenheid op alle fronten.

Samenvatting Helmond Sport - MVV Maastricht

MVV heeft dit jaar pas één punt behaald buiten De Geusselt. Op bezoek bij Helmond Sport lukte het eindelijk om de eerste uitoverwinning van 2023 te pakken. Toch hadden de meegereisde fans bijna roet in het eten gegooid. Zij speelden na het aansteker-incident van afgelopen week bij Feyenoord-Ajax, letterlijk met vuur.

Samenvatting Roda JC - ADO Den Haag

Het is een seizoen van ups en downs bij Roda. Afgelopen maandag zakte de ploeg van Edwin de Graaf finaal door de ondergrens. Bij Jong PSV werd de grootste nederlaag van het seizoen geleden. Roda wilde zich op eigen veld tegen ADO Den Haag revancheren.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!