'Lichaam Maastricht van vermiste Belgische vrouw'

De persoon zou vanaf de stenenbrug in het water zijn beland © Track 88
Het lichaam dat woensdag in de Maas in Maastricht is gevonden is een Belgische moeder die een maand geleden spoorloos is verdwenen. Haar vijfjarige zoontje werd eerder deze maand dood teruggevonden in Lieze, vlak over de grens bij Eijsden.
Dat meldt de Belgische krant Het Belang van Limburg. Volgens de krant wijst alles op een familiedrama.

Maas

Donderdagavond 23 januari verdween de 38-jarige Fatma Bayram samen met haar zoontje Nail. Ze had voor haar verdwijning ruzie met haar echtgenoot. De vader is na de verdwijning gaan zoeken en vond in Wezet, bij Visé, haar auto. Die stond langs de kade van de Maas. Haar telefoon en sleutels lagen nog in de auto, meldt de Vlaamse krant.

Zoekactie

De Belgische hulpdiensten startte een zoekactie. Boten, duikers en speurhonden werden ingezet. Vrijdagochtend 24 januari werd het lichaam van het jongetje teruggevonden. Hij was door verdrinking om het leven gekomen.
De moeder was die dag nog niet teruggevonden en dus werd er een opsporingsbericht uitgestuurd voor Fatma. De hulpdiensten bleven zoeken. Tot woensdag: in Maastricht, 15 kilometer van de plek waar haar auto stond, is het lichaam van de vrouw gevonden. Dat gebeurde in de buurt van de Stenen Wal.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!