Nieuws

Crowdfunding voor vrouw die verlamd raakte bij BMX-ongeluk

Rianne Seijkens uit Horst is een inzamelingsactief gestart voor haar schoonzus Jane Reacq. © GoFundMe
Rianne Seijkens uit Horst is een inzamelingsactie gestart voor haar schoonzus Jane Reacq. Zij raakte verlamd vanaf haar borst na een BMX-ongeval. Het doel is om genoeg geld in te zamelen om hiervan een rolstoelbus te kopen.
Het leven van Jane Reacq veranderde vorig jaar voorgoed tijdens een BMX-wedstrijd.

45.000 euro

Ze kwam ten val en brak verschillende rug- en nekwervels en raakte verlamd. Jane was een professioneel BMX-ers en behoorde tot de top drie van Europa. Om Jane te steunen is Rianne een crowfundingsactie gestart. In totaal heeft ze 45.000 euro nodig om hiervan een rolstoelbus te veroorloven.

Rolstoelbus

Rianne: "Nadat ze een maand lang in het Belgische ziekenhuis lag (waar het ongeluk gebeurde), mocht ze eind september naar de Sint Maartenkliniek voor revalidatie. Inmiddels verblijft ze nog altijd in deze kliniek en is ze, samen met haar vriend, drukdoende met de zoektocht naar een geschikte woning, maar ook naar een rolstoelbus."

Extra motivatie

Een rolstoelbus kan Jane helpen een stukje vrijheid terug de krijgen. Rianne wil hier graag bij helpen en vraagt hulp via GoFundMe: "Als extra motivatie om te blijven knokken, maar ook om een bijdrage op te halen voor de aanschaf van alle hulpmiddelen die ze nodig gaat hebben in de toekomst, zijn we deze doneeractie gestart."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!