Verdachte opgepakt voor zware mishandeling op kermis Venray

Afbeelding ter illustratie © iStock
Een 19-jarige man is dinsdag aangehouden voor de zware mishandeling tijdens de kroegentocht op de kermis in Venray. Een leeftijdsgenoot liep daarbij zwaar lichamelijk letsel op.
Het ging op kermismaandag rond 23:00 uur mis in café De Koets aan het Schoutenstraatje in het centrum van Venray.

Zware mishandeling

Het 19-jarige slachtoffer kreeg tijdens de drukbezochte kroegentocht dusdanige klappen dat hij zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Inmiddels gaat het 'naar omstandigheden steeds beter met hem', schrijft de wijkagent van Venray op Instagram. Maar zijn herstel en revalidatie zullen nog een lange tijd gaan duren.

Getuigenoproep

Naar aanleiding van een getuigenoproep die de politie de dag na het incident deed, meldde een 19-jarige man zich op het politiebureau. De recherche deed onderzoek naar het incident en arresteerde deze man dinsdag. Hij wordt donderdag aan de rechter-commissaris voorgeleid, die zal beslissen of de verdachte langer vastgehouden wordt.

Auto verkocht

De auto van de verdachte is inmiddels in beslag genomen. Het voertuig zal verkocht worden en de opbrengst is bedoeld om het slachtoffer schadeloos te stellen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!