Nieuws

Man die camper in Maas reed voorgeleid

De camper is met de voorzijde in de Maas terecht gekomen © Track'88
De man die zondag in Venlo met een camper de Maas inreed, zit nog vast en wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.
Daarna wordt mogelijk meer duidelijk over het motief en de precieze toedracht.

24-jarige man

De verdachte is een 24-jarige man die kort na de gebeurtenis werd opgepakt door de politie. De man maakte toen een verwarde indruk, getuige een filmpje dat een voorbijvarende schipper maakte.

Diefstal

De politie stelde zondag dat de man de camper had willen stelen. Na een handgemeen tussen de eigenaar die daar een stokje voor wilde steken, ging de man er met de camper vandoor. Hij reed vervolgens de Maas in.

Getaserd

Een oplettende schipper zag het gebeuren en duwde de camper met zijn duwboot richting de kant. De bestuurder klom zelf uit het voertuig en bedreigde de schipper. De man werd daarna ingerekend door de politie. Om de man te bedaren werd een taser ingezet. De verdachte werd met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Nadat hij daar behandeld was, is hij overgebracht naar het politiebureau.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!