Zoektocht vermiste hond Jaylee: 'Ik denk dat ze gestolen is'

© WhatsApp 1Limburg
De grote zoektocht naar de in Venray vermiste hond Jaylee heeft vooralsnog niks opgeleverd.
"Ik weet bijna zeker dat iemand haar gestolen heeft", zegt Karin Boutsen.

Spoorloos

De drie jaar oude bordercollie van de Venrayse is sinds 9 augustus spoorloos. De vrouw was op haar erf aan de Overloonseweg aan het werken. Ze had op dat moment haar zes honden bij zich. Toen ze ging eten, merkte ze dat Jaylee er niet was.

Diefstal

"Mijn hond is nog steeds niet terug", zegt Boutsen. Het ongeruste baasje is er dan ook vrijwel zeker van dat iemand haar hond heeft gestolen. Dit omdat een kennis van Boutsen in Boxmeer volgens haar werd aangesproken door een 'Roemeense persoon'. "Ze vroegen haar of ze de hond wilde verkopen. De dag daarna probeerde diezelfde persoon de hond te stelen."
Volgens Boutsen willen mensen die honden dan voor de fokkerij gebruiken.
Jaylee. © WhatsApp 1Limburg

Paragnosten

Haar vermoeden dat Jaylee is gestolen, wordt gesterkt door paragnosten die hebben geholpen bij de zoektocht. "Volgens paragnosten is mijn hond mogelijk wel nog in Nederland. Ze zou in de grensstreek rond Venlo zitten." Boutsen geeft haar zoektocht niet op. "Ik blijf zoeken totdat ik weet waar Jaylee is."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!