1Lunch: Personeel Ikea toont ballen

© Istock
* Duizendpoot Dylan Haegens nu ook in videospel te horen* Nog nooit gebeurd in oktober: zesde zomerse dag op rij* Nieuwe bestuurder voor veelbesproken onderwijskoepel
Duizendpoot Dylan Haegens nu ook in videospel te horen
De populaire YouTuber Dylan Haegens heeft zijn stem verleend aan een nieuw videospel. Hij heeft voor de game Starlink: Battle for Atlas de stem ingesproken van het personage Levi McCray. Lees hier meer.
© Frank Moonen (L1)
Nieuwe bestuurder voor veelbesproken onderwijskoepel
De veelbesproken onderwijskoepel LVO krijgt een nieuwe interim-bestuurder. Nico de Vrede is benoemd tot tijdelijk lid van het College van Bestuur, meldt de onderwijskoepel in een persbericht. Lees hier meer.
Nog nooit gebeurd in oktober: zesde zomerse dag op rij
Het weer breekt dinsdag opnieuw een bijzonder record. Nog nooit eerder waren er in oktober zes zomerse dagen op rij, maar daar komt nu verandering in. Het wordt dinsdagmiddag ondanks de herfst namelijk opnieuw zomers warm met maxima rond de 26 graden. Lees hier meer.
© iStock
Ikea: Zweedse balletjes om in te knijpen
Medewerkers van Ikea in Heerlen delen dinsdag stressballen uit aan klanten. Op deze manier vragen ze aandacht voor het personeelstekort bij de Zweedse woonwinkel. Lees hier meer.
© L1
Explosie brandend drugspand: woonboerderij tegen de vlakte
In een woonboerderij in Sittard is een productielocatie voor drugs ontdekt na een brand in de kelder van het pand. Vermoedelijk gaat het om een cocaïnewasserij. Tijdens de brand maandagavond laat aan de straat Ophoven was er een explosie. Daarbij raakte de voorgevel ontzet. De hulpdiensten hebben vanwege de veiligheid besloten dat het pand tegen de vlakte moet. De sloop is in de nachtelijke uren direct gestart. Lees hier meer.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!