1Lunch: Sloopauto's nu helemaal schrot

© iStock
* Provincie overdreef om harder op te kunnen treden * Max Verstappen slaat bijna een camera kapot* Oplegger kantelt en verliest sloopauto's in Weert1Lunch: onder het happen van een bammetje op de hoogte van het nieuws.
Oplegger verliest sloopauto's in Weert
In Weert kantelde donderdagochtend een oplegger met sloopauto's. De voertuigen gleden daardoor van de aanhanger. Twee daarvan belandden in de sloot.

Oranje tegen Japan in achtste finales
De Oranje Leeuwinnen van Roger Reijners uit Roermond wacht een zware klus in de volgende ronde van het wereldkampioenschap voetbal in Canada. De dames moeten het opnemen tegen Japan, de huidige kampioen.
© ANP

Overdrijven is ook een kunst

De provincie Limburg heeft in het najaar van 2012 het milieugevaar bij recyclingbedrijf Edelchemie in Panheel bewust overdreven. Zo kon het bedrijf harder worden aangepakt.

Limburgers in 'Slag om Waterloo'
5000 acteurs en figuranten spelen vrijdag bij Brussel de legendarische Slag om Waterloo na. Onder hen ook enkele tientallen Limburgers. Zal Napoleon in deze reconstructie opnieuw zijn Waterloo vinden?
© Phil Thomason

Verstappen slaat bijna camera kapot

Het is maar goed dat Max verstappen beter kan racen dan nagelen. Een nagelwedstrijdje met teamgenoot Carlos Sainz, die hij overigens won, was namelijk niet zo'n succes. Het zorgde wel voor hilarische beelden.

Na de lunch: eis tegen Armin A.

Donderdag staat Armin A., de verdachte in de Valkenburgse loverboyzaak, voor de rechter. Later deze dag zal er een straf worden geëist. A. wordt verdacht van seksuele uitbuiting van een minderjarig meisje. Ze had in een hotel in Valkenburg seks met tientallen mannen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!