Dylan Haegens opent bouwblokjesbeurs

© iStock
Dylan Haegens uit Venray heeft in de Jaarbeurs in Utrecht het evenement LEGO World 2018 geopend.
Het evenement staat als herfstvakantietopper op de agenda van veel jongeren en andere Lego-fans.

Populair

De meeste vragen die de populaire YouTuber kreeg, gingen evenwel niet over Legoblokjes of -bouwwerken, maar over hoe hij het voor elkaar speelt om zoveel filmpjes te maken.

Jonkies

"Ja, bizar hè", reageert Haegens in een interview met L1. "Bij meet en greets krijgen we heel vaak vragen over onze kat, of over de lengte van Teun", zegt hij verwijzend naar een van zijn medewerkers. "Hier zijn wel veel fans ja, want dat is natuurlijk wel de doelgroep. We hebben nu anderhalf miljoen abonnees op YouTube en daar zitten ook wel wat jonkies bij."

Blokkenbouwer

Haegens heeft zelf ook wel wat affiniteit met het evenement in Utrecht: "Lego bestaat al zo lang en ik vind het zelf nog steeds leuk om ermee te spelen, daarom sta ik nu hier."

Opnames

Na de opening van het evenement in de Jaarbeurs moet Haegens er meteen vandoor want zijn agenda is stampvol. "Ik ben nu bezig met een nieuw project, maar daar mag ik nog niks over verklappen. Daar heb ik zometeen opnames voor. En dat is met een bekend persoon", aldus Haegens. Maar dat was het enige tipje van de sluier dat hij al wilde oplichten. De rest blijft nog even geheim.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!