Nieuws

Dode in Roosteren was verdachte in liquidatieonderzoek

© Track '88
Bij een grote politieactie in Roosteren heeft de politie een verdachte doodgeschoten die verdachte was in een groot lopend onderzoek rond 'een subject' uit het Amsterdamse liquidatiemilieu.
Dat laat de politie woensdagavond weten.

Vlucht
De verdachte sloeg op de vlucht voor agenten. Daarop werd het vuur geopend. De verdachte raakte zwaargewond en overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Het lichaam van de man ligt op een grasveld en is afgedekt met een wit laken. Over zijn identiteit is nog niks bekend gemaakt.

Verdachten

Op meerdere plekken zijn woensdag acties gaande. De politie zegt dat er bij de acties meerdere verdachten zijn aangehouden, maar dat nog niet alle verdachten zijn opgepakt.
Vanwege het lopende onderzoek wil de politie voorlopig nog geen verdere details geven over het onderzoek.

Kogelhulzen
In Echt zijn op de Rijksweg Noord meerdere kogelhulzen gevonden. De politie doet daar onderzoek. In Sint Joost is een auto in beslag genomen door de politie.
Maarheeze
In Maarheeze is ook een grote politieactie aan de gang. Zwaarbewapende agenten zijn daar bezig met een actie na een achtervolging, meldt Omroep Brabant.
© Weertdegekste.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!