Vermiste man uit Roermond lag twee dagen langs de weg

De plek waar Corné Salentijn zaterdag ten val kwam. Hij werd maandag per toeval door werklui gevonden. © Jeroen Kuit
Corné Salentijn, de Roermondse wielrenner die afgelopen weekend als vermist opgegeven werd, lag twee dagen bij een talud langs de Beegderweg. Maandag werd hij per toeval door werklui gevonden.
De 69-jarige parkinsonpatiënt was zaterdag op zijn wielrenfiets vertrokken voor een tochtje naar Beegden, maar kwam daar nooit aan.

Wegafsluiting

Op de Beegderweg wordt ter hoogte van café de Postkoets aan het viaduct gewerkt. Cor Salentijn heeft zich zaterdag met zijn fiets langs de wegafsluiting gewurmd en is daarbij ten val gekomen. Hij viel met fiets en al van het talud af.
Daar lag hij, aan het zicht onttrokken, tot maandag de werklui weer aan de slag gingen en een van hen de 69-jarige bij toeval ontdekte.

Helikopter

De familie van de man schakelde alle hulptroepen en hulpmiddelen in die ze konden bedenken. Tot de reddingsbrigade en een helikopter aan toe.
De grote bereidheid van mensen om mee te doen aan de massale zoekactie die nacht Irmgard Kreuze wilde opstarten vindt de familie hartverwarmend. "Dat geeft echt een warm gevoel. Ik wil al die mensen van harte bedanken."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!