1Lunch: Genieten maar! Heerlijk nazomerweekend onderweg

© 1Limburg
* Handtekeningenactie tegen sluiting zwembad* VS scherpt reisadvies Nederland aan* 'Geen twijfel over biografie Moszkowicz'
Handtekeningenactie voor sluiting zwembad
In Venlo wordt een handtekeningenactie op touw gezet om de aangekondigde sluiting van zwembad de Wisselslag in Blerick te voorkomen. Dinsdag besloot de gemeente dat er niet genoeg geld is om een verouderde installatie te vervangen het zwembad uiterlijk in 2020 gesloten wordt. Lees hier meer.

VS scherpt reisadvies Nederland aan

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Nederland aangescherpt vanwege terroristische dreiging in Nederland. Dit naar aanleiding van de aanhouding van meerdere terreurverdachten in Weert. Lees hier meer.
'Twijfel niet nodig over verhaal kampverleden Moszkowicz'
Volgens Marcel Haenen is het niet nodig om te twijfelen aan het kampverleden van Max Moszkowicz. De schrijver van de biografie over de Maastrichtse strafadvocaat zegt dat er genoeg bewijzen zijn dat Moszkowicz sr. in vier concentratiekampen heeft gezeten. Lees hier meer.

Goede zomer zorgt voor drukte op wegen

Het was afgelopen zomer een stuk drukker op de weg in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Door het mooie zomerweer was er veel recreatieverkeer op de weg. Op de wegen in Limburg was het daardoor veel drukker. Lees hier meer.
© iStock
Nazomeren maar!
Pak de zonnebrand maar weer uit de kast, want Limburg kan zich op maken voor een heerlijk nazomerweekend. Meteo Limburg verwacht temperaturen rond de twintig graden. Lees hier de hele weersverwachting.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!