Dronken automobilisten houden politie Noord-Limburg bezig

© Thinkstock
In Venray heeft de politie in de nacht van zondag op maandag een autobestuurder van de weg geplukt die opviel door zijn rijgedrag.
De man uit Stevensbeek bleek vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Na verhoor werd de man naar huis gestuurd.
Maar even later werd hij weer op het bureau afgeleverd, omdat hij opnieuw zelf achter het stuur was gekropen. Het alcoholpromillage in zijn bloed was nog steeds drie keer meer dan toegestaan.

Ven-Zelderheide

Dat was eveneens het geval bij een automobilist in Ven-Zelderheide. Hij vroeg aan agenten om hulp omdat hij problemen had met zijn auto. Omdat zij al het gevoel hadden dat de man wat te diep in het glaasje had gekeken, lieten zij de automobilist uit het Duitse Kranenburg een blaastest doen: ook deze man had drie keer meer gedronken dan toegestaan.

Rijverbod

Omdat de Duitser op dat moment niet achter het stuur van zijn auto zat, kreeg hij alleen een rijverbod. Maar ondanks dat verbod werd de Duitser enkele minuten toch rijdend in zijn auto betrapt.
Van beide chauffeurs is het rijbewijs ingevorderd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!