1Lunch: Deze friettent is het reizen waard

© Istock
* Brandweer redt man uit brandende woning* Limburg kan rekenen op veel regen en zware windstoten* Politie ontmantelt drugslab in Maasbree: twee aanhoudingen
Brandweer redt man uit brandende woning
In de nacht van maandag op dinsdag heeft de brandweer een bewoner gered uit een brandende woning in Heerlen. De man ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Lees hier meer.
Limburg kan rekenen op veel regen en zware windstoten
Waar het in de nacht van maandag op dinsdag al op veel plaatsen in de provincie regende, is de verwachting voor de rest van de dag ook bepaald niet rooskleurig. Volgens Meteo Limburg kan er door de hele dag zo'n 15 tot 20 millimeter regen vallen en liggen er ook windstoten in het verschiet. Lees hier meer.
Snackbar Puth maakt indruk op jury Cafetaria Top 100
De relatief nieuwe Snackpoint Puth heeft goede zaken gedaan. De cafetaria is volgens de Snackkoerier Cafetaria Top 100 de op twee na beste friture van Nederland. Lees hier meer. Als je liever met bestek van een bord eet in plaats van met je vingers uit een bakje kan dat ook, want Misset heeft vandaag de jaarlijkse Lekker-lijst bekendgemaakt. Lees hier nog meer.
Man gewond in woning na nachtelijk bezoek
In Heerlen is een man afgelopen nacht door nog onbekende oorzaak gewond geraakt. Het slachtoffer werd in de vroege ochtend gewond aangetroffen in zijn huis in de Groningenstraat. Lees hier meer.
Politie ontmantelt drugslab in Maasbree: twee aanhoudingen
De politie heeft in Maasbree dinsdagmorgen twee bewoners aangehouden van een huis waar een hennepdrogerij en een drugslab zijn ontdekt. De drugsfabriek was gevestigd in een huis met loods aan de Sevenumsedijk. De politie kwam de hennepdrogerij en het drugslab op het spoor na onderzoek. Lees hier meer.
© L1

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!