Opnieuw artiest bestolen: dwarsfluit en piccolo spoorloos

© Facebook / Méghan Janssen
Muzikante Méghan Janssen uit Brunssum is in de nacht van zaterdag op zondag bestolen. Haar dwarsfluit en piccolo zijn ontvreemd.
In een oproep op Facebook laat de zangeres en fluitiste weten dat iemand heeft ingebroken in haar auto en dat de instrumenten sindsdien niet meer zijn gezien.

Tas gestolen
De beide instrumenten zaten in een paarse tas, die uit de auto werd gepakt door het geboefte. Haar auto stond op dat moment geparkeerd op de Platanendreef in Brunssum. Janssen vond de tas een straat verderop terug, maar deze was vakkundig geleegd door de dader of daders.Niet de eerste

Janssen laat weten dat het gaat om een dwarsfluit van Yamaha en een piccolo die volledig van hout is gemaakt. Het is overigens niet de eerste muzikant die recent in Parkstad is beroofd van een instrument. Emil Szarkowicz werd onlangs onaangenaam verrast door de diefstal van zijn klarinet. Deze vond hij later in stukken terug.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!