1Lunch: Dronken automobilist richt ravage aan in Landgraaf

© 1Limburg
* Perr Schuurs heeft eerste Eredivisie-minuten voor Ajax gemaakt* Mister Pinkpop aanwezig bij speciale boekpresentatie* Zuid-Limburgs ambulancepersoneel sluit zich aan bij actie

Meisje (14) geschept door auto

Een 14-jarig meisje uit Heerlen ligt in het ziekenhuis nadat ze werd geschept door een auto. Ze stak zondagavond het zebrapad over op de Euregioweg in Kerkrade. Een 21-jarige automobilist uit Kerkrade reed haar daar aan. Zijn auto is in beslag genomen voor technisch onderzoek. Andere meisjes die het ongeluk zagen gebeuren, moesten worden opgevangen. Lees hier meer.
© Track'88
Eredivisiedebuut voor Perr Schuurs
Perr Schuurs heeft zijn eerste minuten in de Eredivisie voor Ajax gemaakt. De jongeling uit Nieuwstadt mocht gisteren in de slotfase invallen in het duel met AZ. De Amsterdammers wonnen uiteindelijk met 5-0. Lees hier meer.
Jan Smeets naar Hilversum voor boekpresentatie boezemvriend
Pinkpopbaas Jan Smeets en zanger Peter Koelewijn zijn al jarenlang goed bevriend. Mister Pinkpop vindt het dan ook een hele eer dat hij vanmiddag in Hilversum het eerste exemplaar van de biografie aan Koelewijn mag overhandigen. Smeets kent de oude rocker al sinds 1960. Hij heeft destijds zelfs een fanclub opgericht. Lees hier meer.
© Jean-Pierre Geusens
Ambulancepersoneel in Zuid-Limburg sluit zich aan bij actie
Ambulancepersoneel in Zuid-Limburg gaat vanaf woensdag ook actie voeren. De regio sluit zich daarmee aan bij een landelijke actie van vakbond FNV Bondgenoten. In 11 van de 24 veiligheidsregio's in Nederland voeren de hulpverleners nu actie voor een lagere werkdruk en hogere salarissen. Lees hier meer.
Gevel geramd: drank in het spel
De bestuurder die zondag tegen een gevel in Landgraaf knalde, had alcohol in zijn bloed. Dat blijkt uit een blaastest van de politie. Aan de woning is flinke schade ontstaan en de bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren. Lees hier meer.
© Track '88

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!